BİGEP PROJESİ MART AYI ÇALIŞMALARI- İLKOKUL

BİGEP projemizin etkinliklerine kaldığımız yerden Mart ayında da devam ettik.

• BİGEP PROJESİ Eğitsel Faaliyetler kapsamında okulumuzun 2-B sınıfında “tekerleme” okuma çalışması yapılırken aynı zamanda bolca eğlenildi.

• BİGEP PROJESİ Sosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler kapsamında okulumuzun öğrencileriyle 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ile ilgili tiyatro gösterisi yapılmıştır.

• Aynı zamanda sportif faaliyetler kapsamında sınıflar arası ip atlama yarışması yapılmıştır.

• BİGEP PROJESİ Rehberlik Çalışmaları kapsamında Rehberlik Öğretmenimiz tarafından tüm sınıflarımızda 'Teknoloji bağımlılığı’ etkinliği yapılmıştır.

02-04-2024

• BİGEP PROJESİ Proje Çalışmaları kapsamında okulumuzun  öğrencileriyle ‘Çedes projesi’ adı altında ‘Tek Tek Dağları Milli Parkı’ na gezi düzenlenmiştir.

02-04-2024

• BİGEP PROJESİ İyi Uygulama Örnekleri kapsamında velilerimize “Aile içi iletişim ve Şiddetin önlenmesi” konulu seminer verilmiştir.

02-04-202402-04-2024

• Aynı zamanda sınıflar arası kitap okuma yarışmasında birinci olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.