BİGEP PROJESİ ŞUBAT AYI ÇALIŞMALARI

BİGEP projemizi Şubat ayında da dolu dolu geçirdik. Yaptığımız etkinliklerle kalıcı öğrenmelerimizi artırdık aynı zamanda velilerimizi de bu sürece katmaya özen gösterdik.

BİGEP PROJESİ Eğitsel Faaliyetler kapsamında okulumuzun 2- B sınıfında okuduğunu anlamaya yönelik bilgi yarışması yapılmıştır.

BİGEP PROJESİ Sosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler kapsamında 4-A sınıfında “7 Adım” ritim beden çalışması yapılmıştır.

28-02-2024

BİGEP PROJESİ Proje Çalışmaları kapsamında okulumuzun  öğrencileri tarafından 'Dilimizin Zenginlikleri' projesiyle deyimler ve atasözleri panosu, ‘Çedes projesi’ kapsamında sabır konulu panolar hazırlanmıştır.

28-02-202428-02-2024

BİGEP PROJESİ İyi Uygulama Örnekleri kapsamında öğrencilerimizin durumunu aynı zamanda da devamsız öğrencilerimizin devamını sağlamak için veli ziyaretleri gerçekleştirdik.