BİGEP PROJESİ

BİGEP Projesi Eğitsel Faaliyetler kapsamında okuma çalışmaları yapılmıştır.

02-01-2024

BİGEP Projesi Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler kapsamında Karahantepe'ye gezi düzenlenmiştir.

02-01-2024

BİGEP Projesi Rehberlik Çalışmaları kapsamında tüm sınıflarda ''Mahremiyet Eğitimi'' verilmiş, pano çalışmaları yapılmıştır.

02-01-2024

BİGEP Projesi ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında pano çalışmaları yapılmıştır.

02-01-2024

BİGEP Projesi İyi Uygulama Örnekleri kapsamında okulumuzda en temiz sınıf seçilip, ödüllendirilmiştir.

02-01-2024

BİGEP İyi Uygulama Örnekleri ''Hikaye Taşları Etkinliği'' (Anasınıfı/A Şubesi)

02-01-2024

BİGEP İyi Uygulama Örnekleri ''Sorumluluklarımı Öğreniyorum'' (Anasınıfı/B Şubesi)

02-01-2024

BİGEP İyi Uygulama Örnekleri ''Büyüteç Etkileşimli Okuma'' (Anasınıfı/C Şubesi)

02-01-2024

BİGEP projesi kapsamında değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizin katılımıyla Aralık ayı çalışmalarımızı tamamladık. Başta okuma yazma etkinliklerimiz ağırlıkta olmak üzere, gerek rehberlik gerekse kültürel, sosyal etkinliklerimizle çalışmalarımızı destekledik.